6ο ΠΕΚΕΣ

Ο Συντονιστής Εκαιδευτικού Έργου Φυσικής Αγωγής (ΠΕ11) διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.), με θέματα:

- Επαγγελματική Εξέλιξη των Εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής

- Χρήση της τεχνολογίας και καινοτόμων διδακτικών μεθόδων διδασκαλίας στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής

- Μεθοδολογική προσέγγιση του Μίνι Βόλεϊ

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ11 που υπηρετούν στα Γυμνάσια, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Αίγινας και Αγκιστρίου και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019, (12:00 – 14:00) στο ΕΠΑΛ Αίγινας (Δ/νση: Καποδιστρίου, τηλ.: 2297027519).

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70, Φωτεινή Εγγλέζου, προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς όλων των τμημάτων των 1ου και 2ου Δ.Σ. Ύδρας, σχολικών μονάδων επιστημονικής και παιδαγωγικής ευθύνης της σε επιμορφωτική ημερίδα με θέμα:

«Τεχνικές Διδασκαλίας στo Δημοτικό: Από τη μεγαλόφωνη νοηματική ανάγνωση και τη μέθοδο project στη διαφοροποίηση της διδασκαλίας».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου  2019 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ύδρας.

Καλούνται εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής και μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (εκπαιδευτικοί Τμημάτων Ένταξης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εκπαιδευτικοί Παράλληλης Στήριξης-Συνεκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και μέλη των ΕΔΕΑΥ Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης), εφόσον επιθυμούν, να δηλώσουν συμμετοχή σε κύκλο συναντήσεων με θέμα

Διερεύνηση Προσπαθειών Μαθηματικού Εγγραμματισμού

Ενημέρωση για  το «Σχεδιασμό και υλοποίηση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων) για το σχολικό έτος 2018-2019» και σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό και την υλοποίηση Προγραμμάτων Αγωγής Σταδιοδρομίας εδώ.

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Φιλολόγων Κασκαντάμη Μαρία διοργανώνει διασχολική επιμορφωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί με θέμα «Οδηγίες διδασκαλίας και αξιολόγησης στο μάθημα των Νέων Ελληνικών και των Αρχαίων Ελληνικών» στις 28/03/2019 στο ΓΕΛ Γαλατά (12:00-14:00) για τους/τις Φιλολόγους που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν των παρακάτω σχολικών μονάδων:

ΓΕΛ ΓΑΛΑΤΑ• ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕ ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΑ• ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕ ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΜΕΘΑΝΩΝ• ΓΕΛ ΠΟΡΟΥ

Ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου (Σ.Ε.Ε.) ΠΕ70, Σκρέτας Δημήτριος, προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων της Β΄ τάξης των σχολείων παιδαγωγικής κι επιστημονικής του ευθύνης, σε Επιμορφωτική Ημερίδα   με θέμα : « Αξιολόγηση ή Βαθμολογία» ,την Τρίτη 2 Απριλίου 2019  στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά Δ/νση: Θεσσαλονίκης 71- Πειραιάς - (Τηλ. 210-4614777).

Ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου (Σ.Ε.Ε.) ΠΕ70, Σκρέτας Δημήτριος, προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων της Δ΄ τάξης των σχολείων παιδαγωγικής κι επιστημονικής του ευθύνης, σε Επιμορφωτική Ημερίδα   με θέμα την αξιοποίηση της «Τοπικής Ιστορίας» στο Γνωστικό Αντικείμενο: Ιστορία , σε συνεργασία  με το Γραφείο Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων, την Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 , στο    Κτίριο Ξυλαποθήκη, Δ/νση: Πύλης 8 και 34ου Συντάγματος Πεζικού στον Πειραιά.

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου (Σ.Ε.Ε.) ΠΕ70, Αρχοντία Μαντζαρίδου, προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων της Β΄ τάξης των σχολείων παιδαγωγικής της ευθύνης σε επιμορφωτική ημερίδα με θέμα «Η διαφοροποίηση της διδασκαλίας ως μια περιπετειώδης εξερεύνηση των δυνατών διδακτικών εκδοχών».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 στο Δημοτικό Σχολείο Ικονίου Περάματος (Νίκης 61, Πέραμα 188 63, τηλ. 21 0401 5420).

Η ΣΕΕ ΠΕ06, Ελένη Μπάλιου, προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς  ΠΕ06  των Δημοτικών Σχολείων  Κερατσινίου, Δραπετσώνας, Περάματος, σε επιμορφωτική συνάντηση με θέμα:

«Διδακτικές προτάσεις για την διδασκαλία του μαθήματος της Αγγλικής Γλώσσας στην Π/θμια Εκπ/ση».

 Η συνάντηση  θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019, 12 – 2,  στο  7ο   Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου ( Καισαρείας και Κουντουριώτου, Κερατσίνι, _είσοδος σχολείου από οδό Ανδρούτσου_           τηλ. 210 4320605). Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι προαιρετική. Παρακαλούνται οι κ.κ. Διευθυντές και Διευθύντριες να διευκολύνουν τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν προκειμένου να συμμετάσχουν.

Εισηγήτρια: Ελένη Μπάλιου, Συντονίστρια  Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ06,  6ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής

Εγκρίνεται η υλοποίηση εκπαιδευτικής δράσης για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Μπαουχάους από το 6ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής, που απευθύνεται στους μαθητές/τριες των ΕΠΑ.Λ. και Ε.Κ. όλης της χώρας που διαθέτουν τον Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών.

Σκοπός της δράσης είναι οι μαθητές/τριες να προσεγγίσουν τις θεωρητικές και τις πρακτικές αρχές του Μπαουχάους με τρόπο βιωματικό, αλλά και να αισθανθούν μέρος ενός παγκόσμιου πολιτισμικού συνόλου στο χώρο των εφαρμοσμένων τεχνών και εν γένει της παραγωγής πολιτιστικού αγαθού.

Πρόσφατα Άρθρα

Επιμορφωτική ημερίδα Εκπαιδευτικών ΠΕ 11 Φυσικής Α...
22 Μαρ 2019 22:05 - Αρχοντία Ματζαρίδου

Ο Συντονιστής Εκαιδευτικού Έργου Φυσικής Αγωγής (ΠΕ11)  [ ... ]

Επιμορφωτική ημερίδα εκπαιδευτικών 1ου και 2ου Δ.Σ...
22 Μαρ 2019 21:59 - Αρχοντία Ματζαρίδου

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70, Φωτεινή Εγγλέ [ ... ]

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συμμετοχής σε Πα...
22 Μαρ 2019 21:12 - Αρχοντία Ματζαρίδου

Καλούνται εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής και μέλη του Ε [ ... ]

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙ...
22 Μαρ 2019 20:38 - Αρχοντία Ματζαρίδου

Ενημέρωση για  το «Σχεδιασμό και υλοποίηση Προγραμμ [ ... ]

Επιμορφωτική συνάντηση φιλολόγων ΓΕΛ...
22 Μαρ 2019 06:12 - Αρχοντία Ματζαρίδου

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Φιλολόγων Κασκαντ [ ... ]

Άλλα Άρθρα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

e yliko logo

logoF